Tapetointityöt Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeessä

Kokonaisvaltainen palvelu kaikissa suuremmissa tapetointitöissä

Tapetti on tunnelmanluoja

Tapetointityöt

Vistan ammattilaisten suorittamat tapetointityöt ovat vaivaton tapa puhaltaa huonetilaan sen kaipaamaa henkeä. Tapettivaihtoehdoista löytyy varmasti sopiva jokaiseen tilaan ja makuun. Uusi ilme voi syntyä hyvinkin nopeasti, mutta epätasaisten pintojen ollessa kyseessä on varattava enemmän aikaa, sillä kunnollisiin pohjatöihin käytetty aika maksaa itsensä takaisin.

Suoritamme erityisesti laajoja tapetointikokonaisuuksia yrityksille ja muihin julkisiin tiloihin. Tiimimme hoitaa työnsä tarkasti ja kokemuksen tuomalla taidolla: kun ulkoistat tapetointityöt meille, voit olla varma onnistuneesta lopputuloksesta. Halutessasi voit tutustua referensseihimme. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää kohteestasi.

Ota yhteyttä ›
Valitse tapetti, me hoidamme loput

Tapetin valinta – 3 huomioitavaa asiaa

1. Tilan tunnelma
Mitä tilassa tehdään, ja millaista energiaa siihen halutaan luoda? Minkä kokoinen alue tapetoidaan? Esimerkiksi pienikuvioinen tapetti sopii usein parhaiten pieneen tilaan, sillä isossa tilassa kuvio saattaa hävitä seinään. Suurempia kuvioita taas on ollut tapana käyttää tehosteen tavoin esimerkiksi yhdellä seinällä, mutta niitä voi käyttää esimerkiksi isommissa tiloissa myös rohkeasti laajemmin. Tapettivalinnoilla voi saada tilan vaikuttamaan suuremmalta tai vaihtoehtoisesti pienemmältä. 

2. Mallipalaset
Mallipaloja seinää vasten testaillessa on hyvä muistaa, että pienessä palasessa tapetti näyttää vaaleammalta. Koko seinän mitalta sävy syvenee. Eri tapettimalleja vertaillessa on hyvä tutkailla niitä eri valaistuksissa sekä tarkistaa, miten ne toimivat tilan muun sisustuksen kanssa. 

3. Tapettimateriaali
Tilan käyttötarkoitus on hyvä huomioida tapettimateriaalin valinnassa. Tiloissa, joissa on paljon "liikennettä" (kuten hotellikäytävissä tai aulatiloissa), myös tapetin puhdistamismahdollisuus voi olla merkittävä tekijä valinnan suhteen. Esimerkiksi paperitapetti on herkähkö ja vaatii varovaisen puhdistuksen. 

Meiltä saat myös vinkit tilaan sopivan tapettimateriaalin valintaan. 

Metsämaisema, valtameri vai jotain ihan muuta?

Valokuvatapetti vangitsee katseen

Koko seinän valokuvatapetti on pysynyt suosittuna sisustuksellisena yksityiskohta jo vuosien ajan, ja olemmekin toteuttaneet niitä esimerkiksi toimistoihin, päiväkoteihin ja julkisiin tiloihin. Jos harkitset näyttävää valokuvatapettia, ota yhteyttä. 

Ota yhteyttä ›
Jätä suurten pintojen tapetointi meille

Laajat tapetointi­kokonaisuudet

Voit luottaa ammattitaitoomme myös suurempiin urakoihin ja koko kiinteistön tapetointiin ja pintakäsittelyyn liittyvissä töissä. Ota yhteyttä ja kerro lisää kohteestasi!  

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita