Sisämaalaus- ja tasoitetyöt

Vuosikymmenten kokemus näkyy lopputuloksessa

Sujuvaa urakointia kotimaisen ammattilaisen toimesta

Sisämaalaustyöt Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeessä

Tasoite- ja Maalaustyö Vista Oy tarjoaa maalausalan huippuosaamista yrityksille ja yksityisille vuosikymmenten kokemuksella. Henkilöstömme ja käyttämämme materiaali on alansa huippua, mikä varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen ja mahdollistaa pitkän takuuajan. Hyödyntämällä osaamistamme voit luottaa siihen, että työt valmistuvat sovitusti työnjäljestä tinkimättä ja budjettia ylittämättä. Toimimme aina Helsingistä Tampereen kautta Lahteen, kolmen maakunnan alueella.

Teemme sisä- ja ulkomaalauksia niin uudisrakennuksiin kuin saneerattaviin kohteisiinkin. Meiltä löytyy vahvaa osaamista myös erikois- ja sisustusmaalauksiin. Halutessasi voit tutustua referensseihimme. Ota yhteyttä ja kerro lisää suunnitelmistasi, tai pyydä suoraan tarjous!

Ota yhteyttä
Kotimainen osaaja kaikenlaisiin tasoitetöihin

Tasoitetyöt

Usein käsiteltävä pinta täytyy tasoittaa ennen varsinaista pintakäsittelyä, ja esimerkiksi maalaaminen tapahtuu aina tasatulle pinnalle. Kun tasoittava pohjatyö on tehty huolellisesti, tulee lopputuloksestakin siisti. Kohteesta riippuen pinnoite joko ruiskutetaan pintaan tai tasoitetaan käsityönä. Oikein tehty tasoitetyö vaatii materiaalien ja menetelmien tuntemusta, joten ammattitaitoinen tekijä on varma valinta. Toteutamme tasoitetyöt Uudenmaan, Pirkanmaan ja Päijät-Hämeen alueella vuosikymmenten kokemuksella. 

Kun haluat hankkia tasoite- tai muut alan palvelut ammattilaiselta, Tasoite- ja Maalaustyö Vista on erinomainen, kotimainen valinta. Ota yhteyttä, niin keskustellaan kohteestasi. 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita