Ulkopinnat kuntoon!

Ulkomaalaus ja julkisivutyöt

Ulkokohteiden maalaukset, huollot ja korjaukset ammattitaidolla

Julkisivutyöt ja ulkomaalaus – Helsinki, Tampere ja lähialueet

Suoritamme monipuolisia maalaus-, tasoite- ja huoltotöitä myös ulkopintoihin. Kohteisiimme julkisivu- ja ulkokohteiden osalta kuuluu muun muassa kerros- ja pientaloja, vapaa-ajan asuntoja ja liikekiinteistöjä. Palveluihimme kuuluvat muun muassa: 

  • Julkisivujen pesut ja huoltomaalaukset
  • Huopakattojen pesut ja maalaukset 
  • Peltikattojen pesut ja maalaukset
  • Julkisivujen rappaukset
  • Muut rakennusten ulkopuoliset maalaustyöt

Käännythän puoleemme kaikissa yllämainituissa ja muissa ulkopintoihin liittyvissä asioissa!

Ota yhteyttä ›
Reagoi nopeasti, säästä kustannuksissa

Julkisivujen kunnossapito

Julkisivujen kunnossapitoon ja niiden huoltokustannuksiin voidaan vaikuttaa merkittävästi reagoimalla nopeasti mahdollisiin rakennevaurioihin ja ongelmiin. Kun huoltotoimenpiteisiin ryhtymistä pitkitetään ja siirretään toistuvasti esimerkiksi taloyhtiöissä rahansäästön varjolla, kustannukset usein monikertaistuvat ja pahimmillaan rakenteita ja jopa rakennuksia joudutaan purkamaan. 

Jokaisen kiinteistönomistajan kannattaisi suorittaa julkisivun vuosikatsaus keväisin ja reagoida mahdollisiin ongelmiin välttyäkseen korjaustoimenpiteiden pitkittymisen aiheuttamilta suuremmilta kustannuksilta. Toisinaan pelkkä julkisivun huoltopesu riittää, ja huoltomaalausta voidaan perustellusti siirtää tuonnemmaksi. Aikaisilla toimenpiteillä pystytään pidentämään esimerkiksi puupintojen huoltovälejä yli 10 vuodella. Myös laadukkaiden tuotteiden käytöllä on erityisesti puupinnoilla merkittävä rooli hyvän, kestävän lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita