Maalausalan työ- ja harjoittelupaikat – Helsinki, Tampere, Lahti lähiseutuineen

Tervetuloa aitojen ammattilaisten joukkoon!

Ota yhteyttä ›

Tutustu alaan huippuammattilaisten joukossa

Opiskelijoille

Työharjoittelu tai kesätyö ovat loistavia tilaisuuksi hankkia kokemusta, näyttää osaamistasi sekä verkostoitua alan ihmisten kanssa. Vistalla et joudu keittelemään kahvia: meillä näet, mitä maalaus- ja tasoitealan työt oikeasti pitävät sisällään, sillä kädentaidollisissa ammateissa työ on se paras opettaja. Haluamme tarjota opiskelijoille mahdollisuuden tutustua työhön käytännössä kokeneen tiimimme joukossa. Usein harjoittelu tai kesätyö voi olla myös alku pidemmälle työuralle.

Jos olet kiinnostunut harjoittelu-, kesätyö- tai esimerkiksi oppisopimuspaikasta Helsingin, Tampereen ja Lahden lähiseuduilla, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Meille voit hakea ympäri vuoden. Tervetuloa tutustumaan kotimaiseen työhön!

Ota yhteyttä ›
Rehellistä ja aitoa ammattitaitoa vaalimassa

Työnhakijoille

Tasoite- ja Maalaustyö Vista Oy koostuu joukosta ammattilaisia. Meillä se näkyy ammattiylpeytenä, vankkana kokemuksena ja rehellisenä osaamisena. Teemme aina parhaamme, ja sen ansiosta asiakkaamme ovat luottaneet meihin jo vuosikymmenten ajan vaativimmissakin kohteissa. Meidät on huomioitu esimerkiksi Kauppalehden Kestomenestyjä-sertifikaatilla (2019–2021), mikä kertoo toiminnastamme asiakkaita, henkilöstöä ja liiketoimintaa kohtaan.

Toteutamme niin sisä- kuin ulkokohteitakin, ja toimimme Pirkanmaan, Uudenmaan sekä Päijät-Hämeen alueilla.  

Oletpa sitten vastavalmistunut tai kokenut tekijä, kannattaa tiedustella mahdollista työpaikkaa. Ota yhteyttä puhelimitse tai lähetä avoin hakemuksesi sähköpostitse, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

Ota yhteyttä

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita