Maalaus- ja tasoitetöiden luotettava osaaja

Rehellistä ja aitoa ammattitaitoa Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeessä

Pyydä tarjous

Maalaus- ja tasoitetyöt

Monipuoliset maalaus- ja tasoitetyöt kaikenlaisiin kohteisiin vuosikymmenten mukanaan tuomalla kokemuksella. Teemme sisä- ja ulkomaalauksia niin uudisrakennuksiin kuin saneerattaviin kohteisiinkin. Kysy myös erikoismaalauksia.

Lue lisää ›

Tapetointi

Suoritamme erityisesti laajoja tapetointikokonaisuuksia yrityksille ja muihin julkisiin tiloihin. Tiimimme hoitaa työnsä tarkasti ja kokemuksesta kertyneellä varmuudella: kun ulkoistat tapetointityöt meille, voit olla varma onnistuneesta lopputuloksesta.

Lue lisää ›

Julkisivujen maalaukset & pinnoitukset

Toteutamme erikoispinnoitukset, kuten esimerkiksi äänenvaimennuspinnoitukset tai sisustukselliset erikoispinnoitukset, isompiin ja pienempiin tiloihin. Lue lisää ja kerro kohteestasi, niin toteutamme siihen sopivan pinnoituksen.

Lue lisää ›
Varmaa osaamista vuosikymmenten kokemuksella

Tasoite- ja Maalaustyö Vista Oy

Tasoite- ja Maalaustyö Vista Oy tarjoaa maalausalan huippuosaamista: toteutamme maalaus- ja tasoitetöitä, tapetointia sekä erikoispinnoituksia. Ammattitaitoiset tekijät sekä markkinoiden laadukkaimmat materiaalit varmistavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Toimialueemme ovat Uusimaa, Päijät-Häme sekä Pirkanmaa.

Vista on kotimainen, moninkertaisesti palkittu, rehellinen maalausalan ammattilainen. Toteutamme ulko- ja sisämaalaukset, julkisivusaneeraukset, remontit ja muut palvelut vuosikymmenten kokemuksella vaativimpiinkiin kohteisiin. Palvelemme sekä uudisrakennus- että saneerauskohteissa. Asiakaskuntamme koostuu enimmäkseen yrityksistä ja julkisen puolen asiakkaista, mutta palvelemme myös yksityisasiakkaita.

Ota yhteyttä ›
Osaava henkilöstö, onnistunut lopputulos – tyytyväinen asiakas

Referenssimme

Tasoite- ja Maalaustyö Vistan periaate näkyy lopputuloksessa. Ei tingitä laadusta eikä tehdä sinne päin, vaan oikeasti parasta. Kuvagalleriastamme löytyy erilaisia kohteita vuosien varrelta. 

Referenssit

Pyydä tarjous tai kysy lisää palveluistamme

Jätä maalaus- ja tasoitehommat meille!

Ota yhteyttä ›

​​​​​​​

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita